Tarot Labyrint

Jan Ton is de ontwerper van het Tarot Labyrint. Het spel is er op gericht de communicatie tussen de deelnemers te stimuleren en te intensiveren. Het is dan ook zeer geschikt om dit spel in groepsverband te spelen, zolang het aantal deelnemers niet groter is dan vijf.

Het Tarot Labyrint kan een bijdrage leveren aan processen van teamvorming, samenwerking, conflictoplossing en dergelijke. Het spel nodigt de spelers uit tot het uitwisselen van elkaars gevoelens, ideeën etc. Het vraagt inzet van de deelnemers door elkaar feedback te geven. Daarin zal professionele begeleiding nodig zijn om het proces in goede banen te leiden.

Voordat het spel begint stelt iedere speler zich een doel. Vraag bijvoorbeeld om meer inzicht, om nieuwe inspiratie of om de verheldering van een dilemma of een thema.

Formuleer je doel kort en helder. Stel je in op een proces van zelfonderzoek en intensief delen met je medespelers. Het Tarot Labyrint is géén spel om te winnen zoals bij andere bordspellen. Het is bedoeld om je eigen weg in het leven van het labyrint te vinden.

Voor werkgevers is het een mooie kans om uw personeel eens dichter bij elkaar te brengen. Op deze manier kunnen uw werknemers werken aan een goede verstandhouding binnen het team. Door elkaar beter te begrijpen en meer waardering naar de ander uit teArristara spreken, zal dit een bevordering zijn onder de collega's. Het schept de mogelijkheid om elkaars kwaliteiten te ontdekken.

Het is mogelijk om het Tarot Labyrint met mij als begeleider in huiselijke kring te spelen. Er kunnen maximaal vijf personen aan deelnemen. Kosten per deelnemer zijn €30,00.

Indien u als bedrijf, via het Tarot Labyrint, aan team building wenst te gaan werken kom ik naar uw onderneming toe. Het is mogelijk hiervoor een groepstarief af te spreken.

Arristara