Schijven 9

Over Arristara

Hoe is de naam Arristara tot stand gekomen?

Tijdens mijn werk met de tarotkaarten word ik geholpen door mijn moeder "ARRIS Hagen - Slappendel". Zij is geboren op 5 januari 1927. Zij stond positief in het leven en stond voor iedereen klaar.

Altijd tijd voor een vriendelijk woord of gewoon een luisterend oor. Ze was wie ze was en wilde beslist niet in de belangstelling staan. Eenvoud siert de mens en daarom was zij zó bijzonder.

TaraOp 5 juni 1952 stapte ze in het huwelijksbootje. Zij schonk het leven aan drie zonen, waarvan ik de jongste ben. Zij stierf op 27 maart 1996 aan een ziekte die haar fataal werd. Na al deze jaren mis ik haar nog steeds.

Gelukkig voel ik haar aanwezigheid en weet dat zij één van mijn helpers is.

"TARA" is de naam van mijn Gids. Daar kwam ik achter tijdens een bezoek aan Loes van Loon. Aan het einde van het consult kwam er een mooie tekening door met de naam "Tara".

 

 

Het levenswater stroomt naar beneden en bereikt zijn doel tot in de kern. Het is de voeding om te kunnen groeien en de moed om te laten zien.
Hoe mooi je werkelijk bent!

Drink van het levenswater. Voel het tot in je diepste kern. Het is de voeding om te durven groeien!
Voel hoe dapper jij bent en laat je schoonheid zien! Ontdek hoe waardevol jij kunt zijn!

Deel het levenswater met de mensen om je heen zodat ieder in vrijheid en liefde verder kan groeien. Dan wordt de kern een eenheid en iedereen komt tot bloei. Het leven krijgt meer kleur en als je in openheid durft te kijken zien we de schoonheid van elkaar!

John

 

Arristara Arristara Arristara