Tarotconsult bij Fabula Rosa

Fabula Rosa is de winkel van Uitgeverij Schors. In het hartje van Amsterdam opende Fabula Rosa in november 2014 haar deuren.

Vanuit het centrum loop je richting de Westertoren zo de Rozengracht in. Je hoeft niet lang te zoeken want deur staat over het algemeen open en de geur van wierook nodigt jou uit om binnen te stappen.

Je kunt er met alle rust rondlopen en je vergapen aan de mooie edelstenen en sieraden. De winkel biedt een brede selectie boeken over gezondheid, voeding, spiritualiteit, numerologie, astrologie, engelen en feeën enz. Maar ook tarotspelen, klankschalen, windgongen en droomvangers en nog véél meer!

Stel gerust je vraag of als je iets niet kunt vinden aan de mensen die bij Fabula Rosa werken. Je er wordt altijd vriendelijk en informatief geholpen.

Ben je geïnteresseerd in Tarotkaarten? Dan ben je bij Fabula Rosa op het juiste adres. Een groot aantal tarotkaarten staan uitgestald en de grootste kans dat je jouw favoriete tarotspel daarbij staat!

John is geregeld op een vrijdagmiddag tussen 13:00 - 18:00 uur aanwezig om tarotkaarten te leggen (kijk hier voor de agenda). Heb je een vraag, een dilemma waar je op dit moment in vastzit en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Kom spontaan of vraag van te voren een tarotconsult aan.

Een consult duurt ongeveer een half uur en kost €17,50.

Fabula Rosa
Rozengracht 15
1016 LP  Amsterdam
020 638 25 05

Arristara Arristara