Tarot Consult

Wanneer u bij mij thuis komt voor een consult is het mogelijk om gelijk aan de slag te gaan met vragen over bepaalde levenssituaties of een thema waar u op dit moment mee bezig bent.

De ervaring leert ons dat we eigenlijk van te voren niet speciaal een vraag hoeven te stellen. Want eigenlijk bent u al zó met iets of iemand bezig, dat dit vanzelf door de kaarten wordt opgepakt.

De Jaarlegging

De jaarlegging bestaat uit een cirkel van 12 kaarten. Elke kaart staat voor één maand. De 13e kaart komt in het midden van de cirkel en staat centraal voor wat u het komende jaar kunt verwachten. Of vertelt iets over u zelf. Hier draait het allemaal om. Deze legging is op elke dag van het jaar toe te passen, maar nog mooier is aan het begin van een nieuw seizoen. Aan het begin van nieuw kalender jaar of nog beter, rondom of op uw geboortedag.

In de loop van de tijd is de jaarlegging zijn eigen leven gaan leiden en zijn de Rider Waite tarotkaarten samengevoegd met de New Vision tarot.

ArristaraDe kaarten in de New Vision zijn namelijk 180 graden gedraaid. De figuur is nu niet langer te zien van de voorkant, maar beter zichtbaar van de achterkant. Wat de afgebeelde figuren voor hen of achter hen hebben kan van daar worden ontdekt.

Zo is er een nieuwe legging ontstaan welke mij is aangereikt door mijn Gids en noem hem het Levensrad.

Het Levensrad

In het Levensrad maken de Rider Waite en de New Vision tarot kaarten een verbinding met elkaar. De kaarten geven een verhaal, een boodschap. Vaak wordt de legging in verschillende stukken verdeeld en zijn er op dat moment meerdere dingen aan de gang waar u (in uw hoofd) mee bezig bent. De kaart in het midden staat hierbij nog steeds centraal. Hier draait het uiteindelijk allemaal om.

Het kan zijn dat u een boodschap krijgt van iemand die overleden is. Via Gene Zijde wordt contact gelegd met mijn helpers en mijn Gids. Dat wordt mij aangereikt door een uitstraling van één of meerdere kaarten. Het kan zijn dat de persoon die overleden is mij dingen van zichzelf laat voelen, horen of zien.

Het is ook mogelijk om via een foto van uw overleden dierbare te werken. Het is niet altijd gezegd dat deze zelf doorkomt. Wij kunnen hen echter niet oproepen, dan is het altijd nog mogelijk dat iemand anders zich vanuit de geestenwereld zich aanmeldt.

Aanvragen

Een consult kunt u telefonisch aanvragen.
Telefoon: 06 434 89 113

Wat kost een consult?

Een kort consult kost €20,00 en duurt ongeveer een half uur.
Een volledig consult kost €50,00 en duurt ongeveer anderhalf uur.

Arristara Arristara