BijenwaskaartBijenwaskaarten

Mijn naam is Eduard de Haan. Ik ben geboren in 1968 en woon in Amstelveen en werk met bijenwaskaarten.

Als kind al was ik super gevoelig voor alles wat er om me heen gebeurde. Daarin is eigenlijk niets veranderd. Via John ben ik steeds meer van het paranormale en het spirituele leven gaan begrijpen. De puzzelstukjes kwamen bij elkaar. Zo leerde ik meer op mijn intuïtie vertrouwen en te luisteren naar "de stem" binnen in mij.

Zo kwam ik in 2004 bij iemand op bezoek die bijenwaskaarten maakte. Vol belangstelling wilde ik graag weten hoe dit in zijn werk ging. De doos met bijenwasblokjes werd te voorschijn gehaald. Het benodigde fotopapier en uiteraard een klein strijkijzertje.

Eerst maakte ze een voorbeeld hoe je te werk moest gaan. Daarna ging ik zelf aan de slag. Na wat kleurtjes op het strijkijzer te hebben gedaan, zette ik ze op het fotopapier.

Al bijna direct werd deze uit mijn hand gehaald. "Stop!" werd er geroepen. Tot mijn verbazing stond er een prachtige afbeelding van een bloem. Het was net een 3D kaart. Hoe langer je blijft kijken, hoe meer je ontdekt!

Dit was het begin. Ik ging mijn eigen bijenwasblokjes en fotopapier kopen. Tijdens het strijken ontstonden er een aantal bijzondere bijenwaskaarten. Waarvan twee kaarten speciaal voor de website van Arristara zijn gemaakt. Deze zijn op de homepagina te bewonderen.

Wanneer ik een bijenwaskaart voor iemand maak, stem ik mij eerst af op de persoon die tegenover mij zit. Door de handen vast te pakken, voel ik de energie en krijg daarbij de aura kleuren te zien die op dat moment bij die persoon hoort. Met deze kleuren ga ik aan het werk en maak op deze manier een persoonlijke bijenwaskaart. De energie die in deze kaart komt heeft voor de persoon een specifieke werking.

Het is ook mogelijk om zelf een bijenwaskaart te maken, daarbij krijg je van mij in samenwerking met mijn Gids een spirituele boodschap.

Ik wil graag anderen mensen helpen om inzicht te geven in het dagelijkse leven en hieraan vorm te geven. We hebben in ons leven niet alleen met problemen te maken, want het leven heeft ook zijn mooie kanten.


Eduard de Haan

e-mail

Bijenwaskaart

ArristaraArristara

Arristara