Over de kaartleggerArristara

Mijn naam is John Hagen. Ik ben geboren in 1963 in het mooie plaatsje 's-Graveland.

Zo rond mijn 21e maakte ik kennis met de tarotkaarten. Hoewel ik de kaarten héél boeiend vond, heb ik er toen niets mee gedaan. In mijn gedachten was ik er vaak mee bezig en hielden de tarotkaarten mij subtiel in hun greep.

Zo rond de eeuwwisseling kwamen ze opnieuw op mijn levenspad. Het was alsof een stem zei; ”Het is tijd”. Ik voelde de uitdaging en voordat ik het wist stond ik buiten de winkel en had ik mijn eerste tarotkaarten gekocht.

Voor familie en vrienden die het écht wilden, vroeg ik de kaarten om inzichten om inzichten te krijgen over hen levenssituatie. Door de enthousiaste reacties werden tarotkaarten al snel een verlengstuk van mijn wezen, mijn zijn. Ik kreeg steeds meer feeling met de tarotkaarten en al snel kwamen er cliënten voor consulten bij mij thuis.

Vervolgens ontdekte ik dat ik ook op een andere manier verbintenis met de kaarten kreeg. Via de hofkaarten voelde ik dat er contact met me werd gezocht. Terwijl ik uitleg gaf over de kaart, gebeurde er met mij steeds meer. Ik kreeg de pijntjes aan te voelen van een overleden persoon die zich in één van de hofkaarten manifesteerde. De overleden personen lieten zich dingen van mezelf aanvoelen of zijn gaven hun bewoordingen die ik moest overbrengen. Dit er bevestiging dat de overleden dierbare werkelijk aanwezig was om mijn cliënt te helpen door een moeilijke levensfase heen te komen.

Ik ben dankbaar en het maakt me gelukkig dat ik via de tarotkaarten een doorgeefluik mag zijn om persoonlijke boodschappen van overledenen door te geven.

 

 

ArristaraJohn Hagen